Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013

"Η πουτάνα που γέννησε τον χίτλερ, είναι πάλι γκαστρωμένη"

Κάτσε και νιώσε επαναστάτης εσύ μέσω του Γιώργου Τράγκα (και των άπειρων διαφημίσεών του από σκευάσματα φαρμακευτικά και "κάρτες υγείας" [: αλήθεια, αυτά τα προσωπικά δεδομένα με τα ιατρικά δεδομένα από ποιον φυλάσσονται ;]) και μη σκεφτείς καν ρε παιδί μου το που πήγαν τα δεκάδες χιλιάδων ευρώ που έχεις πληρώσει μέχρι τώρα για εισφορές στο ΙΚΑ.

Μη σκεφτείς τα εξής που πρόταξε ο Ισπανός Pablo Erlantz (του κινήματος Asociación Democracia Real Ya) που αποδεικνύουν πως δεν ζούμε μόνο εμείς σε εικονική και τρομοκρατική πραγματικότητα.

Σταχυολόγησα λοιπόν και καταγράφω μερικά εκ αναφερθέντων του Ισπανού :

"- με την (τότε) αναμενόμενη είσοδό μας στο ευρώ μας δημιούργησαν εικονική ευφορία

- μας έλεγαν εντέχνως : θα γίνεις πλούσιος, και θα ανταμείβεσαι για την εργασία σου (σ.σ. ξεχασμένη έννοια που αντικαταστάθηκε από το "απασχόληση" έμμισθη ή άμισθη...) όπως οι βόρειοι λαοί της Ευρώπης.
- μας ονομάζουν όσους δεν συμφωνούμε με το ευρώ (τους), τρομοκράτες και συμμορία
- δεν σκεπτόμαστε πως το 25% του λαού (της Ισπανίας) ζει κάτω από το όριο της φτώχειας (σ.σ. στη Ελλάδα τους ξεπερνάμε και σε αυτό δυστυχώς)
- πάνε να μας πείσουν πως όλα αφορούν τους άλλους
- μας λένε τώρα που βλέπουν τα δύσκολα οι κυβερνώντες πως : "βλέπουμε το φως στο τούνελ"
- δεν σκεφτόμαστε πως η ανεργία μας (: των Ισπανών) είναι στο 26% (σ.σ. για εμάς Πατριώτη ... άστα...)

- δεν συνειδητοποιούμε πως έδωσαν το nobel Ειρήνης στην Ε.Ε. (!!!) όπως και στον Αμερικανό Obama και ξεχνάμε πως υποψήφιος (για nobel) ήταν και ο χίτλερ κάποτε ...
- ξεχνάμε είναι ανύπαρκτες οι κοινωνικές πολιτικές
- δεν συνειδητοποιούμε πως "όταν δεν ακολουθούμε τις επιταγές των πολιτικών, οι Πολίτες θα πρέπει να γκρεμίζουν τους μηχανισμούς των πολιτικών, αφού δεν εξυπηρετούν τον Λαό.
- χρησιμοποιούν το "χρέος" για να χάσουμε την Εθνική μας Κυριαρχία"
- πετάμε τις ελιές μας και τα πορτοκάλια μας στην θάλασσα, για να αγοράσουμε από τις ... σύμμαχες χώρες της Ευρωπαϊκής ... ένωσης, λόγω "ποσοστώσεων" (!!!) που εφαρμόζουμε λόγω της ΚΑΠ
- Peso και PP (σ.σ. τα αντίστοιχα των πασοκ και νδ) εναλλάσσονταν στην εξουσία επί σειρά ετών, με τις πλάτες της εκκλησίας και φτάσαμε στα σημερινά
- φέρνουν μια νέα θρησκεία, αυτή του "νεοφιλελευθερισμού"
- ναι μεν ο κόσμος πανευρωπαϊκά πολιτικοποιείται ξανά, όμως το "σύστημα" σπέρνει διχόνοια και εντάσεις, που σαν μόνο στόχο έχουν τον αποπροσανατολισμό των μαζών και την εξακολούθηση των .... έργων των κυβερνώντων.
- αυτο-ονομάζονται πατριώτες οι κυβερνώντες, την ίδια ώρα που ξεπουλάνε τα βουνά μας και κλείνουν οι επιχειρήσεις μας. Δεν ξέρουμε πλέον ποιος πραγματικά κυβερνά.
- ονομάζουν "φασίστες", "μαρξιστές", "τρομοκράτες" όσους πάνε κόντρα στα "θέλω" τους, μόνο και μόνο για να κυκλοφορούν με ακριβά κοστουμάκια και λούσα αυτοί.
- με δικό μας νόμισμα οι κοστουμάτοι, δεν θα αποφασίζουν για τον Λαό, αλλά θα είναι ένα πρώτο στάδιο για να δίνει εντολές ο Λαός στους πολιτικούς.
- ας πάψουμε πλέον να είμαστε θεατές και παρατηρητές από το σπίτι μας, καθώς, όταν  είμαστε όλοι μαζί (: ενωμένοι και αποφασισμένοι) δεν μπορούν να μας κτυπήσουν, ενώ όταν είμαστε αποσπασματικά σε μια δράση και μετά σπίτι και μπυρίτσα τότε, θα έλθει το τέλος μας"

Αυτά είπε μεταξύ των άλλων ο Pablo Erlantz του Ισπανικού κινήματος Asociación Democracia Real Ya στο 2ήμερο Διεθνές Συνέδριο (30/11 και 1/12/2012) που διοργάνωσε το Ε.ΠΑ.Μ. (με θέμα : "χρέος - εθνικό νόμισμα - δημοκρατία") και τελείωσε με κάτι που πρέπει να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας :

"ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΠΟΥ ΨΟΦΗΣΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ. Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΗ ΠΑΛΙ"

Είδες καμία διαφορά από τα (πολύ χειρότερα) δικά μας ; Σκέψου και προχώρα επιτέλους.

(επί του -internet-ικού- πιεστηρίου : σκέψου πως, πριν από λίγο η τρόικα ΑΠΑΙΤΗΣΕ από του δικαστές ευνοϊκές αποφάσεις για θέματα που αφορούν όσους σκοπούς και άτομα εξυπηρετούν !!!!)

Άει σιχτήρ πλέον !

Για την καταγραφή και την έκφραση απόψεων, Γ.Θ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου