Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

Ο επικίνδυνος και τρομακτικός τρόπος σκέψης

Παρακαλούνται οι δημοσιογράφοι που ανακάλυψαν μόλις τώρα τον "τρομακτικό δρόμο της Γορτυνίας" να σκεφτούν πως από αυτόν τον δρόμο πάνε και επιστρέφουν γρήγορα οι συγγενείς και οι φίλοι της Κοντοβάζαινας, από αυτόν τον δρόμο πάνε στο νοσοκομείο της Τρίπολης, από αυτόν τον δρόμο η απόσταση Τρίπολη - Κοντοβάζαινα δεν είναι 2 1/2 έως 3 ώρες (μέσω Τροπαίων ή παραλίμνια του Λάδωνα), αλλά μόλις 1 ώρα και 10 λεπτά.

Επίσης μιας και ανακάλυψαν (1-2 μήνες προ των εκλογών) τον "τρομακτικό" δρόμο, ας τους πω εγώ ως μεγαλύτερος πως στον συγκεκριμένο δρόμο έχουν συμβεί 2 τροχαία δυστυχήματα (και όχι στο ανέβασμα του δρόμου, κατά την φορά που κινείται το ΙΧ του video, αλλά στο "πέσιμο" από την κορυψή προς την Κοντοβάζαινα) και για αυτά τα δύο, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ μπορούμε να συζητήσουμε τους λόγους της πρόκλησης αυτών (των δυστυχημάτων).

Τέλος, ναι, υπάρχουν καταπονήσεις στο οδόστρωμα, μα έτσι και ανάλογα υπάρχουν σε όλα τα επαρχιακά δίκτυα σε όλο τον κόσμο, όταν αυτά βρίσκονται σε σημαντικά υψόμετρα που "δέχονται" όγκους χιονιού και βροχόπτωσης όλο τον χειμώνα.

Ναι ! Σαφώς θα έπρεπε να υπάρχουν μπάρες, αλλά μήπως δεν έπρεπε (και βάσει ακόμη αυτού του Ευρωπαϊκού Δικαίου) να υπάρχει και φωτισμός ΣΕ ΟΛΟ το μήκος των Εθνικών Οδών ;

Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό σε όλους πως οι όποιες μικροκομματικές εκφράσεις, υπολείπονται των αναγκών. Και αυτές οι "ανάγκες" αγκαλιάζουν την Χώρα όλη και όχι μόνο τον "επικίνδυνο" νεοαποκαλυφθέντα δρόμο. Και για αυτό, ο κόσμος, προ της ψήφου του θα πρέπει να σκεφτεί ΚΑΛΑ !!!

Υ.γ. Οι .... ανεξάρτητα κατερχόμενοι υποψήφιοι δήμαρχοι, είτε είναι θιασώτες των SS του παρελθόντος (που προσπαθούν να νεκραναστήσουν),  είτε είναι κυβερνητικά στηριζόμενοι, είτε πατούν και στις δύο βάρκες, καλά θα κάνουν (είτε πετάνε στα ... σύννεφα, είτε όχι) να προσγειωθούν και να μη προσπαθούν να παραμυθιάσουν τον κόσμο, καθώς ο κόσμος ξέρει !
Και θα μάθει περισσότερα !

Αφορμή μου για τα ανωτέρω μου δόθηκε από αυτήν την ανάρτηση και η άποψή μου ΔΕΝ αφορά τον εισαγγελάτο :  http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=283486&catid=6

Ένας που δεν πολιτεύεται, αλλά παίρνει θέση όταν πρέπει.

Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου