Τρίτη, 5 Αυγούστου 2014

Πολιτιστικός Σύλλογος Κοντοβαζαίνης

Αύγουστος. Ο μήνας της Παναγιάς και το kontovazaina.blogspot.gr ευχαριστεί θερμά όλους όσους το επισκέπτονται και επικοινωνούν μαζί του.  
23.000 επισκέψεις είναι ένας πάρα πολύ ικανοποιητικός αριθμός επισκεπτών και ειδικότερα όταν η ουσιαστική περίοδος λειτουργίας του είναι 2 1/2 έτη. Στην πραγματικότητα το παρόν blog ανήκει σε ένα χωριό που το αγαπάμε όλοι όσοι έχουμε ρίζες και δεσμούς με την Κοντοβάζαινα.

Επί τη ευκαιρία λοιπόν τα video από την ημέρα της τοπικής συνέλευσης, που δραστηριοποιήθηκε ουσιαστικά και ενεργά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοντοβαζαίνης.


Μέχρι σήμερα έχει επιδείξει αρκετό έργο. Μπορεί όμως να αποδώσει στην Τοπική κοινωνία, περισσότερα. Οφείλει να το κάνει. Ενδεχομένως η διοργάνωση εκδρομών (που θα μπορούν να συμμετάσχουν και οι πέριξ της Κοντοβάζαινας κάτοικοι) σε μέρη όπως η Αρχαία Ολυμπία, η Δωδώνη, οι Δελφοί, να είναι μια καλή ιδέα.

Ακόμη, ίσως να είναι καλή ιδέα και η παρουσίαση θεατρικών δρώμενων στην τοπική Κοινωνία, από ομάδες εθελοντών (υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες) αλλά και επαγγελματιών.

Θα παρατηρηθεί στο σχετικό απόσπασμα πως υπάρχουν
ορισμένες φορές κάποιες αντεγκλήσεις. Όμως, αυτή είναι η δύναμη του λόγου, της διαπραγμάτευσης, της επικοινωνίας, της διαβούλευσης, της Δημοκρατίας.
Όλοι προτάσσουν την άποψή τους και στο τέλος λαμβάνεται η όποια απόφαση. Κάτι βεβαίως που δεν εφαρμόζεται στην ... κεντρική πολιτική σκηνή όπου, οι αποφάσεις έρχονται "φυτευτές" από τα τσιράκια της υφηλίου, στους εδώ υπαλλήλους τους.

Επανερχόμενος στα του Συλλόγου, προσθέτω πως, μπορεί να χρειάστηκαν περί τα 22 έτη για να ωριμάσει ο καιρός που ο Σύλλογος θα λάβει σάρκα και οστά, όμως -τελικά- όλα έχουν τον χρόνο τους ...
Ευχόμαστε, στο εγγύς μέλλον, τα καλύτερα.

Υγεία και δύναμη σε όλους.

Γιώργος Θ. Κανελλάκης και η παρέα


Διαβούλευση για τα του Συλλόγου μέρος 1

Διαβούλευση για τα του Συλλόγου μέρος 2


Ομιλία Προέδρου Τ.Κ. Κοντοβαζαίνης, ψηφοφορία, ευχές, ευλογία ιερέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου