Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Η Κοντοβάζαινα στο Android

Συμπατριώτες και φίλοι της Κοντοβάζαινας, εδώ πλέον θα βρίσκεται το .apk με το οποίο θα μπορούμε να έχουμε άμεσα στο κινητό μας τον χώρο του χωριού μας. 

Δεν κρίναμε σκόπιμο να το ανεβάσουμε την εφαρμογή στο google play όχι τόσο για το κόστος (25 €) αλλά διότι θεωρούμε πως η εφαρμογή λειτουργεί επικουρικά στο όμορφο χωριό μας και όχι ως "κράχτης". Αυτονόητο είναι πως η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν. 
Εναλλακτικά μπορείτε να κατεβάστε την εφαρμογή, απ΄ευθείας από το
αρχείο μας κάνοντας "κλικ" εδώ και εδώ.
Επιπλέον, μπορείτε να την κατεβάσετε από το QR δεξιά επάνω στην σελίδα μας. Έτσι θα έχουμε στο κινητό μας, δίπλα στις αγαπημένες μας εφαρμογές, ότι αγαπάμε και σκεφτόμαστε με πάθος, κάθε στιγμή.

Σημείωση : Λόγω του ότι η εφαρμογή δεν έχει "διέλθει" μέσω του google play, ενδεχομένως να πρέπει να κάνετε τις εξής ρυθμίσεις αν σας εμφανιστεί μήνυμα σφάλματος : η εφαρμογή αποκλείστηκε :

  1. επιλέγουμε το "ρυθμίσεις" (settings)
  2. στο νέο παράθυρο που θα ανοίξει επιλέγουμε στο "άγνωστες πηγές" το "επέτρεψε" (καθώς γνωστή πηγή θεωρείται μόνο το google play).
Τέλος, η εφαρμογή έχει ελεγχθεί με το κορυφαίο Bit Defender καθώς και με εργαλείο της για την πιθανή ύπαρξη ιού και βρέθηκε καθαρή.
 

 
Η ιδέα στηρίχτηκε στο ότι δεν είναι δυνατό να έχουν "εφαρμογές" η NASA, το CNN κ.λπ. και να μην έχει η Κοντοβάζαινα μας :)
Η παρέα του Κοντοβάζαινα θα επανέλθει με περισσότερα "καλούδια" και με εκπλήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου