Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

Δυστυχώς είναι αλήθεια. Κλείνει ο Βάρδας το ιστορικότερο κατάστημά του στην Σταδίου

Οδός Σταδίου, Χριστούγεννα 1961
Η ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ - ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΔΑ ΤΗΣ ΣΤΑΔΙΟΥ
Γράφει ο Γιάννης Σιάτρας
Κλείνει αύριο, μετά από 76 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, το ιστορικό κατάστημα του Βάρδα, στην οδό Σταδίου 44. Θύμα της κρίσης, αλλά κυρίως της... μετάθεσης των ζωνών εμπορίου σε άλλες περιοχές του αθηναϊκού κέντρου, ο Βάρδας της Σταδίου (Βάρδας - Αναγνωστόπουλος παλιότερα) έζησε τις χρυσές στιγμές του έως και τα μέσα της δεκαετίας του 1980. Οι

εμπρησμοί των μεγάλων καταστημάτων του κέντρου κατά το 1981 (Μινιόν, Κατράντζος, Ατενέ, Δραγώνας, Κλαουδάτος και Λαμπρόπουλος) έδωσαν ένα κτύπημα από το οποίο η περιοχή δε μπόρεσε ποτέ να συνέλθει.
Θυμάμαι τον Βάρδα από μικρό παιδί. Και πάντα ψώνιζα από κει. Αύριο θα πάω να ψωνίσω για τελευταία φορά.

ΠΗΓΗ    - σχόλιο - υπέρτιτλος από το sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr  "ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 76 ΧΡΟΝΙΑ! Κλείνει και ο "Βάρδας" στην Σταδίου... Αν η ανάπτυξη δεν ήταν "αριστερή" του Μερκελιστή Τσίπρα... τι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί στην αποικία Ελλάδα ;"

σ.σ. Γιώργου Θ. Κανελλάκη : Πατριώτες κάποια στιγμή θα αντιληφθείτε όλοι πως, αυτό που συμβαίνει στην Χώρα ΜΑΣ δεν έχει να κάνει με φτωχούς, αλλά με το σύνολο των Ελλήνων ! Και όσοι νομίζετε πως όλα είναι για τους ... άλλους, σκεφτείτε πως ΕΣΕΙΣ είστε ο άλλος των υπολοίπων και θα σας πιάσει και εσάς το "δόκανο" των τεράτων ΕΚΤΟΣ και αν σηκώστε ενωμένοι, πέρα από άθλια κόμματα και χωρίσματα, ΦΩΝΗ και ΑΠΑΙΤΗΣΗ να φύγουν όλα τους και να πάνε στον αγύριστο ! Όχι μόνο ... τα παρόντα, αλλά και τα προηγούμενα και τα προηγούμενα αυτών.
Μαζί δε να ... πάνε και κάτι "μαύρα" φασιστικά τέρατα που σας λένε : "εμείς θα τους τακτοποιήσουμε", ενώ υπηρετούν εφοπλιστές, ναζί και διεθνή τέρατα, πίσω από τις πλάτες όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου