Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

Ευχόμαστε καλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα

Οι άνθρωποι του kontovazaina.blogspot.com ευχόμαστε υγεία, αγάπη, ομόνοια, ειρήνη και δύναμη σε όλους τους συμπατριώτες. Σε όλο τον κόσμο. Σε όλο τον Ελληνισμό. Όπου και αν κατοικεί. 

Ευχόμαστε επίσης, του χρόνου τέτοια μέρα, η Πατρίδα μας να είναι Λεύτερη από τα κάθε λογής συμφέροντα αλλά και τους εν Ελλάδι εκπροσώπους τους ...Η σκέψη μας, οι δυνάμεις μας και οι πράξεις μας αυτές δύσκολες ώρες για τον Ελληνισμό, θα πρέπει να συντροφεύει και να στηρίζει τους γείτονες, τους φίλους, τους συγγενείς, τους γνωστούς μα και αυτούς τους αγνώστους ακόμη, που αδυνατούν να έχουν ένα πιάτο ζεστό φαγητό και ένα ζεστό και καθαρό ρούχο πάνω τους. 

Ας δείξουμε σε όλο τον κόσμο πως δεν ξεχάσαμε να είμαστε Άνθρωποι και πλάσματα αυτής της Φύσης, πως είμαστε αλληλέγγυοι στον πόνο και πως συμπαραστεκόμαστε στις ανάγκες του διπλανού μας, πέρα από μικρότητες και από μισαλλοδοξίες, όσο και αν κάποιοι επιθυμούν να γίνουμε σαν και εκείνους ...

Διασκεδάστε για λίγο με την ανεμελιά και την χαρά που αποπνέει στο κατωτέρω video αυτό το πλασματάκι και σκεφτείτε πως μπορούμε να έχουμε και εμείς ότι μας πρέπει από συναισθήματα, χαρά και ηρεμία. Αρκεί να το θέλουμε και να παλέψουμε γι να δημιουργήσουμε ξανά, μέσα μας, ότι -ίσως- έχουμε λησμονήσει.

Καλά Χριστούγεννα σε όλη την πλάση. 

1 σχόλιο:

  1. Χρόνια πολλά σε όλους Γορτυνιους και μη και ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή