Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018

Ενημέρωση πορείας για το θέμα του ΟΤΕ στην Κοντοβάζαινα

Μετά από την συλλογή 66 υπογραφών από συμπατριώτες μας και την αποστολή επιστολής στον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος (ΟΤΕ) και στην Ελληνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) μαζί με τις υπογραφές, (βλέπε Κοντοβαζαινίτες προς τον ΟΤΕ και την ΕΕΤΤ για το μείζον πρόβλημα των επικοινωνιών) συνέβησαν τα εξής :

Οι Βασίλης Χίτος και Γιώργος Κανελλάκης δέχθηκαν τηλέφωνο από υπάλληλο του ΟΤΕ Τριπόλεως, όπου κατά την μονόλεπτη συνομιλία τους μαζί της, δεν έμαθαν κάτι περισσότερο από το ... τίποτα.

Έτσι, κατόπιν αυτού, του άνευ ουσίας τηλεφωνήματος που ονομάστηκε "ενημέρωση", μεταφέρθηκαν σε επιστολή όλες οι στιχομυθίες με την υπάλληλο Τριπόλεως, μαζί με το πλήρες μέχρι τώρα ιστορικό και εστάλη χθες το απόγευμα 18:35 μμ με νέα επιστολή προς ΟΤΕ και ΕΕΤΤ, έχοντας ως παραλήπτη τον Πρόεδρο του ΟΤΕ. 

Κατόπιν τούτου, την αμέσως επόμενη ημέρα, σήμερα 21-9-2018 ακολούθησε τηλεφώνημα  από τα κεντρικά πλέον του ΟΤΕ, όπου
μετά την συνομιλία, ξεδιαλύθηκαν σε αρκετό βαθμό απορίες, σκέψεις, αγωνίες και αμφιβολίες που υπήρχαν σε πολλούς από εμάς. Επί σειρά ετών...

Ταυτόχρονα μας απέστειλαν το πλήρες ιστορικό για ανάρτηση, έχοντας μια σκέψη.
Να επιφυλαχτούμε για την ώρα και να παρακολουθούμε το θέμα από κοντά, αναμένοντας τις επόμενες κινήσεις του ΟΤΕ.  
Κινήσεις που εκτιμούμε πως δεν θα περιορίζονται σε απλές έγγραφες απαντήσεις.


Κατόπιν αυτών, μη θέλοντας δώσουμε το περιθώριο για τρικλοποδιές σε κανένα δυνητικό κακόβουλο, πολιτικάντη ή γενικά άτομο/α που θα επιθυμούσε να κάνει την τρίχα τριχιά, πιστέψτε μας ότι θα επανέλθουμε σύντομα. 

Ακολουθεί η νέα επιστολή :


Προηγούμενη επιστολή που συνοδεύτηκε από 66 υπογραφές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου