Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018

Θερμή παράκληση προς τους Κοντοβαζαινίτες


Παραλάβαμε, συμφωνούμε σε όλα και αναρτούμε το κατωτέρω.

kontovazaina.blogspot.com

Στο πλάι η απολογία του ΟΤΕ προς την Ελληνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και προς τους 66 συμπατριώτες που εξέφρασαν έντονα παράπονα για την μη ύπαρξη ΚΑΦΑΟ σύγχρονων επικοινωνιών στο χωριό μας. 

Η πλαϊνή επιστολή σε μορφή .pdf (για ανάγνωση ή εκτύπωση) βρίσκεται εδώ

Μετά απ'  αυτό, καλούνται οι γνωστοί ξεδιάντροποι πολιτικοί γυρολόγοι που λένε στους Κοντοβαζαινίτες ότι αυτοί (μαζί με τους ξεπερασμένους πολιτικά φίλους τους στη Βουλή ΠΑΣΟΚους) κανόνισαν για να τοποθετηθεί ΚΑΦΑΟ σύγχρονων επικοινωνιών στην Κοντοβάζαινά μας από τον ΟΤΕ, να πάψουν να ξεφτιλίζονται άλλο μιας και κονταίνει το πολιτικό τους μπόι τόσο που δεν θα ξαναδούν ψήφο ούτε της οικογένειάς τους.

Σύντομα δε, θα έχουν μια τόσο μεγάλη και θετική έκπληξη για τον Τόπο
μας, που οι ξεφτιλισμένοι θα τρίβουν τα μάτια τους. 

Ακολουθούν οι λίστες με τους 66 που συνυπέγραψαν (και είχαν αναρτηθεί ΠΡΟ 3 μηνών εδώ), μαζί με όλη την αλληλογραφία μεταξύ των συντονιστών διεκπεραιωτών Βασίλη Χ. Χίτου - Γιώργου Θ. Κανελλάκη και των παραληπτών ΟΤΕ και της Ελληνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Επαναλαμβάνουμε για όλους τους συμπατριώτες τη συλλογή 66 υπογραφών που εστάλη μαζί με σχετικό αίτημα για άμεση τοποθέτηση ΚΑΦΑΟ στον ΟΤΕ, προ μηνών :Σημείωση : επειδή κάποια κλίκα δεν μπορεί πλέον να συρθεί πιο χαμηλά μέσα στη λάσπη της και επειδή το χωριό μας δεν ανήκει σε 5-10 άτομα, είτε είναι νεόπλουτοι, είτε είτε είναι νεόκοποι σε αυθαίρετες κατασκευαστές τεράτων, είτε είναι ονειρευόμενοι πολιτικοί, θα υπάρξει συνέχεια. 

Απρόσμενη συνέχεια για τα σκουλήκια.  Ακόμη και γι αυτά που ... φρόντισαν από το 2012 για να μην τοποθετηθούν σύγχρονες τηλεπικοινωνίες στο χωριό μας. Ακόμη και για όσα πωλούν εκδουλεύσεις και τρόμο ακόμη και μέχρι σήμερα, στους αδύναμους συμπατριώτες μας.

Ως εδώ κυρίες και κύριοι ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου