Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018

Απαντήσεις από ΟΤΕ και ΕΕΤΤ

Σε συνέχεια από τα :  
Κοντοβαζαινίτες προς τον ΟΤΕ και την ΕΕΤΤ για το μείζον πρόβλημα των επικοινωνιών και 
Ενημέρωση πορείας για το θέμα του ΟΤΕ στην Κοντοβάζαινα ενημερώνουμε τους συμπατριώτες μας για τις κάτωθι απαντήσεις από μέρους ΟΤΕ και ΕΕΤΤ  και την αποστολή τους σε εμάς :


1. Από ΟΤΕ :


Αγαπητέ κύριε Κανελλάκη,

Σε απάντηση της επιστολής σας, σχετικά με τη δυνατότητα παροχής ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Τοπική Κοινότητα Κοντοβαζαίνης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα.


Στο πλαίσιο της δέσμευσής μας για δυναμική ανάπτυξη των Δικτύων Πρόσβασης και επέκταση της κάλυψης του δικτύου xDSL, επενδύουμε στη συνεχή ανάπτυξη και μετεξέλιξη των υποδομών μας, αξιοποιώντας τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες. 

Για τη δική σας περιοχή υπάρχουν παράγοντες που εκφεύγουν του ελέγχου της COSMOTE και για τους οποίους δεν ευθύνεται η εταιρία μας μιας και η επιλογή των περιοχών του συγκεκριμένου έργου δεν αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης ή κριτηρίων της COSMOTE. 

Ωστόσο , φρόντισε η εταιρία μας, κατά την υλοποίηση, να περάσει από τον οικισμό σας καλώδιο οπτικών ινών, ώστε να διευκολύνει στο μέλλον την τηλεπικοινωνιακή αναβάθμιση , εγκαθιστώντας καμπίνα πλησίον του υφισταμένου υπαίθριου κατανεμητή του οικισμού. 

Το εν λόγω έργο βρίσκεται σε στάδιο μελέτης, προβλέπεται να ξεκινήσει εντός του 2018 και να ολοκληρωθεί εντός του πρώτου τριμήνου του 2019.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας και για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2106333993


Για τη Δ/νση Εξυπηρέτησης Πελατών

Με εκτίμηση,

Διαμάντης Αδαμάντιος


2. Από ΕΕΤΤ


Εξέταση Καταγγελίας

Σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε την καταγγελία σας με Αρ. Πρωτ. 26214 και ημερομηνία 13-09-2018.
Η καταγγελία σας με αριθμό 34460 έχει αποσταλεί στην/στις εταιρία/εταιρίες

ΟΤΕ ΑΕ
Η προθεσμία για την απάντηση της καταγγελίας σας είναι 23-10-2018.
Το παρόν μήνυμα είναι αυτοματοποιημένο. Παρακαλούμε μην απαντήσετε.
Τομέας Εξυπηρέτησης Καταναλωτών
Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου